Eesti Energia tunnustab tublimaid kaevureid

28.07.2011
Neljapäeval, 28. juulil antakse Ida-Virumaal, Saka mõisas kuuele Eesti Energia Kaevanduste parimale töötajale üle teenetemärgid. Kuldne teenetemärk on Eesti Energia Kaevanduste kõrgeim autasu, mida omistatakse töötajale tulemustest ja väärtustest lähtuvalt.

Teenetemärgid annab üle Eesti Energia Kaevanduste juhatuse esimees Veljo Aleksandrov, kelle sõnul on autasu saajad oma ala professionaalid, teevad tööd südamega ning on valmis panustama enam, kui nende amet ette näeb. Tema sõnul on ettevõttes palju tublisid inimesi ja teenetemärkide saajate väljavalimine ei ole lihtne.

Sel aastal pälvisid tunnustuse EE Kaevanduste raudtee teemeister Viktor Muhhin, Viru kaevanduse põlevkivilaadija Ljudmila Ivanova, Narva karjääri tootmisjuht Pavel Onuchak, Estonia kaevanduse vaneminsener Vladimir Ivanov, Aidu karjääri mehaanik Urmas Lokotar ja ettevõtte töökeskkonna peaspetsialist Marika Priks.

Teenetemärke on kaevuritele omistatud alates 2000. aastast ning selle aja jooksul on teenetemärgi saanud 114 töötajat. Järgmisest aastast tunnustatakse kaevureid koos Eesti Energia kontserni teiste ettevõtete tublimatega ühiselt peale majandusaasta lõppu aset leidval kontserni ühisüritusel.

EE Kaevandused on Eesti Energia kontserni kuuluv ettevõte, mis tegeleb põlevkivi kaevandamisega varustamaks elektri- ja õlitootjaid kütuse ning toorainega. Ettevõttel on kaks kaevandust ja kaks karjääri ning raudteeveoga tegelev üksus. EE Kaevandustes töötab enam kui 3000 inimest Ida-Virumaalt.

Elina Kink
kütuste valdkonna kommunikatsioonijuht