Energia avastuskeskus tähistab Eesti Energia sünnipäeva tasuta külastuspäevaga

04.05.2011
6. mail on Energia avastuskeskuse uksed Eesti Energia sünnipäevakuu raames kõigile külastajatele tasuta avatud. Sel päeval oodatakse huvilisi keskuse interaktiivsete näitustega tasuta tutvuma kell 14 – 19. Enam kui 160 eksponaati elektri, robotite, ajalooliste seadeldiste, nägemise ja valguse ning heli ja hääle teemadel on mõeldud avastamiseks, katsetamiseks ja mängimiseks. Saad teada, kuidas loodusseadused ja -nähtused mõjutavad su igapäevast elu ning kui põnev ja huvitav saab olla teadus.

Igal täistunnil näeb Energia avastuskeskuse suures saalis elektrilahenduste demonstratsioone. Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuuluva näituse "Avasta Eesti müütilised olendid!" juures ootab huvilisi müütiliste olendite töötuba. Põnev planetaariumiprogramm pakub päeva jooksul uudistamist mitmel korral. Külla tuleb ka Elektrijänes, kes vastab laste küsimustele elektriohutusest ning jagab porgandit ja kommi.

Tule veeda koos perega tore päev Energia avastuskeskuses!

Päevakava:
14:00 avamine
14:00 – 19:00 uudistamiseks ja katsetamiseks enam kui 160 eksponaati
14:00—17:00 «Avasta Eesti müütilised olendid!» töötuba
15:30, 16:30 ja 17:30 Planetaariumiprogramm

Igal täistunnil elektrilahenduste demonstratsioonid suures saalis.
Lastega tegeleb elektrijänes. Tule ja küsi jäneselt küsimusi, saad porgandit ja kommi!

19:00 avastuskeskus sulgeb uksed

Kertu Saks