1. augustist jõustub Elektrilevi võrgutasude korrektsioon

01.08.2012
1. augustist muutuvad Elektrilevi võrgutasud iga-aastase korrektsiooni tõttu. Võrgutasude hinnakorrektsioonist saad lähemalt lugeda Elektrilevi veebist.

Klientidel, kes on viimasel perioodil saanud igakuiselt prognoosarveid, kuid soovivad arveldada kuni 31.07 toimunud tarbimise eest tegelike näitude ja seni kehtinud hinnakirja alusel, palume teatada elektriarvesti näidud hiljemalt 3. augustiks.

Elektrilevi (endise nimega Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ) on võrguettevõtja, kes toimetab elektri kodude ja ettevõteteni ning vastutab elektrivõrgu ülalpidamise eest. Täna on kõik suletud turu Eesti Energia kliendid samal ajal ka Elektrilevi kliendid. 2013.aastast elektrituru avanedes jääb Elektrilevi võrguteenuse pakkujana kõikidele klientidele samaks, kuid elektrimüüjat saab iga klient valima hakata. Kui elektrienergia hind hakkab kujunema avatud turul börsil, siis Elektrilevi võrguteenuse hinda jääb ka 2013.aastal ja edaspidi kontrollima riik.