2015. aasta 3. kvartali tulemusi tutvustav konverentsikõne investoritele

27.10.2015
Eesti Energia 2015. aasta 3. kvartali tulemusi tutvustav konverentsikõne investoritele toimub 30. oktoobril 2015 algusega kell 09.00 (London) / 10.00 (Frankfurt) / 11.00 (Tallinn).

Osalemissoovi korral helistage palun Teile sobival alljärgneval numbril:

Austria: +43 (0) 268 220 59237
Taani: +45 (0) 327 149 88
Eesti: +372 (0) 800 011 1743
Prantsusmaa: +33 (0) 567 806 001
Saksamaa: +49 (0) 697 104 91413
Rootsi: +46 (0) 850 510 028
Šveits: + 41 (0) 434 569 368
Inglismaa: +44 (0) 203 059 5869

Esitluse slaidid ja vahearuanne on kättesaadavad 30. oktoobril Eesti Energia kodulehelt.
Konverentsikõne lindistus ning protokoll lisatakse kodulehele »