2014. majandusaasta auditeeritud tulemusi tutvustav konverentsikõne investoritele

25.02.2015
Eesti Energia 2014. majandusaasta auditeeritud tulemusi tutvustav konverentsikõne investoritele toimub 27. veebruaril 2015 algusega kell 09.00 (London) / 10.00 (Frankfurt) / 11.00 (Tallinn).

Osalemissoovi korral helistage palun Teile sobival alljärgneval numbril:

Austria: +43 (0) 268 2205 9237
Taani: +45 (0) 8088 9563
Eesti: +372 (0) 800 011 1743
Soome: +358 (0) 800 91 4574
Prantsusmaa: +33 (0) 567 80 4243
Saksamaa: +49 (0) 697 1049 1413
Norra: +47 800 19331
Rootsi: +46 (0) 85 063 9478
Šveits: + 41 (0) 434 56 9368
Inglismaa: +44 (0) 203 147 4695

Esitluse slaidid ja vahearuanne on kättesaadavad 27. veebruaril Eesti Energia kodulehelt.
Konverentsikõne lindistus ning protokoll lisatakse kodulehele »